Affiliatetips, personal branding och strumpbutik

by Stefan on 3 juni, 2010

Under tisdagen publicerade Mjukvara.se en kort video (3:38) med 5 affiliatetips från Andreas Bard. Det är en klart sevärd video men vad som är mer intressant i mina ögon är vad som hände efteråt.

Andreas har på sistone allt mer börjat lyfta fram hur viktigt vårt personliga varumärke är, något jag skrev om förra månaden. Pga dagens sluttenta och tidspressen det skapade så valde jag att skjuta upp mitt blogginlägg om videon och tack vare Andreas personlighet/vänlighet så publicerades det under gårdagen minst(!) 11 blogginlägg om videon. 12 om du räknar med originalinlägget.

Några av dessa var Dreambuilders, Anders Granström, Tomaz Lavén, Jonny Elofsson, Benny Kvist, Håkan Liljeqvist, Marcus Westberg, Kim Angalid, Tommy k Johansson och Commission Junction. Jag ber om ursäkt på förhand om något namn skulle vara felstavat – lämna en kommentar så fixar jag det.

För att sammanfatta så kan det vara otroligt lönande att helt enkelt vara ditt bästa jag utåt. Det är andra gången idag jag nämner följande måtto, men:

Don’t be evil – be helpful.

Martin Kiland lanserar Strumpgalen

Avslutningsvis vill jag passa på att tipsa om tipsa om Martins nya strumpbutik som är byggd på WP eCommerce efter erfarenheterna från hans tidigare mattprojekt.

Nu är det alltså möjligt att köpa strumpor, t-shirts, Muminmuggar, kondomer och Hello Kitty-saker samtidigt som du stödjer en lovande entreprenör. Nyligen startade även Billy Öhgren en butik för ipad-tillbehör vilket passar ypperligt nu med den rådande iPad-hysterin som har brett sig över landet.

Vad saknas innan vi har perfekta presenter för hela släkten?

{ 1 trackback }

5 tips för dig som vill bli affiliate
1 juli, 2010 kl. 09:21

{ 6 comments… read them below or add one }