Ännu ett projekt försvinner från portföljen

by Stefan on 13 november, 2012

Jag fortsätter arbetet med att sälja av projekt för att fokusera verksamheten på det jag verkligen brinner för. I fredags blev det klart att SverigesBästaWebbhotell.se inte längre ingår i min portfölj. Sajten är välbyggd och har väldigt stor potential men jag känner att ett genuint intresse saknas. Istället för att låta den dö en långsam död så säljer jag den vidare och hoppas på att den fortsätter utvecklas.

Tack vare försäljningen och dessutom uppsägningen av en väns inaktiva domän så är jag nu nere på totalt 41 domäner. Endast en handfull kvar nu innan samtliga projekt som är kvar ger passiv inkomst eller är projekt jag verkligen har intresse för.

Nästa i listan att säljas är troligtvis LCHF bloggar.se. Den betalar sig själv i dagsläget men har otrolig potential som länkresurs genom att helt enkelt byta ut formatet mot en klassisk topplista där det krävs att bloggarna länkar för att vara med. Länkkraften bör sedan gå att styra om till valfritt annat projekt eller så använder man sajten för att byta länkar eller länka ut till sina andra projekt. Gratis länkar.

{ 1 comment… read it below or add one }

Patrik 19 juli, 2013 kl. 01:09

Går igenom bloggar jag skrivit upp och sorterar vilka jag ska följa – där av sent svar på detta inlägg men: har funderar på samma sak. Dvs sälja av och sikta in mig på det jag brinner för istället. Men har du någon lista över vad du satsar på med dessa 41? =)

Svara

Leave a Comment

Previous post: