E-bok släppt och automatisering av Tumblr

by Stefan on 8 maj, 2012

Förra veckan publicerade jag min första e-bok under namnet Overcome Your Sugar Addiction. Genom att enbart dela ut den till prenumeranter så är förhoppningen att fler ska lockas att anmäla sig. I boken finns dessutom en drös länkar till bloggen vilket gör att läsarna får en bättre överblick över vad jag egentligen har skrivit om. På sikt tror jag dessutom att det kan, med lite hjälp, bli en bok man hänvisar till på forum och bloggar om man väljer att köra en sockerutmaning.

Samtidigt har jag kommit ett steg närmare att automatisera min marknadsföring på Tumblr. Tidigare använde jag mig av Tumbloadr för att ladda upp zip-filer fulla med bilder som sedan automatiskt publicerades. En form av batch-uppladdning.  Tyvärr krävde det arbete att samla ihop bilderna. Därför har jag istället börja använda mig av ett script som automatiskt återbloggar bilder från bloggar jag följer. Tyvärr förlorar jag lite av kontrollen men istället blir det möjligt att, helt automatiskt, publicera oändligt antal bilder varje dygn. Smidigt och enkelt.

Slutligen så har jag beslutat mig för att sälja ut ytterligare projekt som tyvärr inte fått den aktivitet de förtjänar. Du hittar auktionerna på MissDomain.

{ 3 comments… read them below or add one }

Erik 31 maj, 2012 kl. 12:54

Kul att boken äntligen har kommit ut! Grattis får man väl säga!

Har du fått någon feedback från de som läst den?

Svara

Stefan 31 maj, 2012 kl. 16:36

Tack Erik. Det har kommit in en hel del positiva mail direkt efter att man läst den men tyvärr vet jag inte hur den fungerar i det långa loppet. Tanken är att utveckla nyhetsbrevet och hålla regelbunden kontakt men studierna har tagit mer tid på sistone.

Svara

Anders 8 juli, 2012 kl. 18:23

Hej Stefan!
Vad heter scriptet som automatiskt återbloggar bilder från bloggar du följer?
Tack!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: