Hälsoartiklar.se får efterlängtad kärlek

by Stefan on 23 juni, 2012

I ett steg att förbättra kvalitén på mina projekt så ägnade jag ett par timmar häromdagen åt att förbättra min artikelkatalog. Min utgångspunkt var att plocka bort sidor med lågt unikt innehåll och jag tog WebTaker till hjälp.

Resultatet? Över 700 sidor på sajten plockades bort! Bl.a. följande:

  • 344 av de 1162 inlagda bloggarna plockades bort – d.v.s. 30%! Det var till stor del raderade bloggar men även en och annan MFA-sajt.
  • Noindex sattes på bland annat arkiv, författarsidorna, registrering (mindre spam), glömt lösenord, kontrollpanel och undersidor (page 2, etc).
  • Samtliga bloggkategorier fick SEO-anpassade titlar.

Jag passade även på att göra om kategorierna. Istället för att länka till samtliga underkategorier så får varje kategori en unik text på ett par hundra ord.

Nu ska övriga 67 kategorier, likt tjäna pengar, få text i väntan på att justeringarna ska få effekt bland sökresultaten. Google borde trots allt belöna kvalité…

{ 2 comments… read them below or add one }

Callena 23 augusti, 2012 kl. 23:09

Vill tacka dig för Hälsoartiklar! Helt klart den bästa och mest pålitliga artikelkatalogen. Finns så många där ute som inte publicerar ens artikel fastän den är välskriven eller som tar flera veckor på sig. Hälsoartiklar är nästan den enda jag varit nöjd med.

Svara

Stefan 24 augusti, 2012 kl. 12:21

Tack Callena, kul att höra 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: