Ibland skapar andra din framgång

by Stefan on 3 september, 2012

Igår sammanställde jag förra månadens inkomst och fick en smärre chock när jag upptäckte att en sajt ökat med 1440% – ingen lite ökning. Givetvis kastade jag mig in i Analytics för att se varför och det visade sig att ett populärt forum bestämt sig för att lyfta fram sajten vilket resulterat i att antalet besök ökat från 150 till ca 5000.

Sajten skapades 2008 och utöver en timmes arbete förra året så har den legat helt passiv. På så vis är den ett klockrent exempel på att framgång inte alltid handlar om att vara bäst eller unik – ibland bara händer det. Om man däremot arbetar hårt och ständigt producerar så ökar sannolikheten att någon träffar rätt.

Nu håller jag tummarna på att SF eller CDON lyfter fram Filmfynda..

Till sist vill jag även passa på och tipsa om mitt senaste inlägg på Affiliatenytt där jag förklarar hur du kan automatisera Tubmlr för att få besökare utan arbete.

{ 2 comments… read them below or add one }

Legendarisk 4 september, 2012 kl. 08:41

Oj det var ingen dålig ökning! Tror precis som du att ju mer man jobbar desto större är chanserna att träffa de där riktigt guldkornen. 🙂

Svara

Stefan 4 september, 2012 kl. 10:51

Absolut Fredrik.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: